Chișinău

str. Lev Tolstoi 74, of. 3

Luni - Vineri (8:30 - 18:00)

Sâmbăta (09.00 - 14.00)

dormakaba

dormakaba

Dorma și Kaba devin dormakaba – un pas inteligent pentru soluții de acces inteligente

Dorma și Kaba sunt acum dormakaba. Fuziunea subliniază angajamentul nostru pasionat față de dumneavoastră, clienții noștri. Oferim produse, soluții și servicii pentru accesul sigur în clădiri și încăperi – acum toate dintr-o singură sursă. Cu peste 150 de ani de experiență, reprezentăm siguranță, sustenabilitate și încredere. Și pe această bază dorim să rămânem alături de dumneavoastră ca un partener competent.

Soluții de acces inteligente pentru satisfacția dumneavoastră

dormakaba city

Fuziunea dormakaba vă oferă valoare adăugată multiplă în fiecare etapă a colaborării noastre. Acum suntem aici pentru dumneavoastră pe parcursul fiecărei etape de desfășurare a proiectului de construcții, oferind cele mai bune soluții pentru cerințele dumneavoastră.  Urmărim să creăm produse, soluții și servicii care fac viața clienților noștri și a utilizatorilor finali mai simplă și mai sigură.

Cu o prezență în peste 130 de țări, ne desfășurăm activitatea atât la nivel global, cât și local – suntem acolo unde aveți nevoie de noi. Cunoaștem cerințele din teren, ne ascultăm clienții și partenerii, punem întrebările potrivite și luăm în considerare fiecare aspect pentru a veni cu soluții de acces inteligente și sigure – tot ce este legat de uși și acces în siguranță în clădiri și încăperi oferit dintr-o singură sursă.

Activi la începutul procesului de construcție – Puternici în noile activități de construcție și servicii.

Activi la sfârșitul procesului de construcție – Puternici în activități de înlocuire, modernizare și derularea proiectului.

Acum vă putem oferi un portofoliu extins, complet de servicii în domeniile siguranței și accesului în clădiri și încăperi. Suntem acolo pentru dumneavoastră oriunde aveți nevoie de soluții de siguranță și acces inovatoare și fiabile – în hoteluri, magazine, săli de sport, aeroporturi, spitale, în casă sau la birou.

Share:

Archives